Лицата на ПП „Републиканци за България” – Ямбол: Даниела Михайлова

NetNews 4

„Аз вярвам!” От този принцип се води в живота Даниела Михайлова, кандидат за народен представител от ПП „Републиканци за България” – Ямбол. Родена е на 10 януари 1977 г. под знака на Козирога. Любовта към децата и желанието да ги запали по знанието са отправна точка да се дипломира като магистър по българска филология и английски език, а после да придобие следдипломна квалификация по начална училищна педагогика. Напълно отдадена на професията си, Даниела е любим учител на децата от Основно училище ,,П.Р.Славейков‘‘ в гр. Ямбол, където преподава сега. Самата тя е семейна и има две деца. А напълно логично, нейнта страст е е художествената литература.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

4 thoughts on “Лицата на ПП „Републиканци за България” – Ямбол: Даниела Михайлова

  1. Напълно подкрепям Даниела!
    Тя е уникален ЧОВЕК с много голямо сърце, чиста душа и прекрасни качества на истински лидер! С двете ръце съм за нея!!!

  2. Даниела е прекрасен човек,тя е борбена готова е да постигне всичко,с което се захване!Желая ти успех!?

  3. България сега повече от всякога се нуждае от чисти, способни и принципни хора като Даниела Михайлова! За доброто на всички ни се надявам да спечели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гигантската черна дупка M87 започва да разкрива тайните си

Астрономите, които показаха първата черна дупка на хората по света успяха да заснемат изображението на магнитното поле, което действа около ръба ѝ, съобщават международните информационни агенции. Това е решаващ етап за разгадаване на тайните на тези космически чудовища, проличава от проучване, публикувано в научното издание "Астрофизикъл джърнал летърс". На 10 […]