Мотосъбор „Бакаджик 2021“ ще се състои от 14 до 16 май край Ямбол

NetNews

Яка рок музика, рев на мотори, тотално шоу, много атракции и забавления и разбира се – бира. Това може да очакват всички желаещи да се включат в Мотосъбора „Бакаджик 2021“. Събитието ще се състои този уикенд на емблематичната местност край Ямбол. Организатор е ямболският мотоклуб „The Riders MC” – един от най-големите в България. Очаква се за събора да пристигнат многобройни любители на моторите от страната, както и от приятелски клубове от съседни страни.


Официалното откриване е в петък, 14 май, от 18.00 часа. За следващите два дни – 15 и 16 май, е подготвена богата програма. На сцената ще се изявят рок-групите „Крос“, „Епизод“ и „Елинор“. Подготвени са различни зрелищни състезания и демонстрации за търсачите на силни усещания и за забавление на публиката. С традиционното за Ямбол събитие започва поредицата от мотосъбори в страната.


Организаторите от „The Riders MC“ призовават всички шофьори към отговорно поведение и толерантност на пътя.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Георги Петков на вратата на Славия още един сезон

Вратарят на Славия Георги Петков най-вероятно ще остане в отбора и през следващия сезон. 45-годишният ветеран продължава да попада в групата на „белите“ въпреки напредналата си възраст. Стражът се чувства отлично и е готов да помага на младия Светослав Вуцов. Петков пази в контролите по време на зимната подготовка. Трета […]