Мъж се барикадира след битова свада в Ямбол и беше задържан от полицията

NetNews

В Ямбол е задържан 52-годишен мъж, заключил се в дома си, след като наранил свой близък, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Вчера, около 16:55 часа, в полицията е получен сигнал от Центъра за спешна помощ за приет възрастен мъж, наранен с нож в областта  на гърдите.  След медицински преглед пострадалият е освободен за домашно лечение по собствено желание. Пред служители той обяснил, че е наранен  от свой близък в имота му в Ямбол.

Насочените към местопроизшествието полицейски екипи установяват, че на адреса се е заключил 52-годишен мъж, който отказва да комуникира и да им съдейства. Предприети са незабавни действия за отцепване  и обезопасяване на района. Около час по-късно, в резултат на прецизно планирани действия  от служители от ОДМВР – Ямбол,  със съдействието на служители от сектор „Специални тактически действия“ при ОДМВР –Сливен, мъжът е неутрализиран и задържан,  въпреки оказаната съпротива. Изясняването на всички факти и обстоятелства по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Автомобили оборудвани с Android Auto пускат сами музика

Екстри като Android Auto и Apple CarPlay нашумяха значително много през последните години и вече почти не съществува автомобил, който да не ги предлага. На кратко, функцията позволява свързването на телефона с инфотеймънт системата на автомобила и показва определени приложения на нейния екран. Както и при различните устройства, така и […]