Награди по повод Деня на Община „Тунджа“

NetNews

Девет заслужили личности да бъдат удостоени с Почетен знак „Герб на община „Тунджа” по повод предстоящия празник на общината  – 22 април. Това решиха на последната си сесия Собственикът на строителна фирма „Диана Комерс” Кольо Колев ще бъде награден със златен герб в качеството си на дарител. Такова отличие ще получи и роденият в село Ген. Инзово народен певец Стоян Варналиев.

С Почетен знак „Герб на община „Тунджа” – сребърен бе решено да се удостоят 5 души. Те са Иван Динев и Румен Рашев – дарители от село Овчи кладенец, Мария Костова – председател на пенсионерския клуб в с. Видинци, Пепа Колева – главен специалист в кметство с. Победа, както и Живка Василева, Ирина Стоянова и Тодорка Георгиева от с. Козарево – за осъществяване на безвъзмездна социална дейност в условията на Ковид – 19.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Над 50% е смъртността сред пчелите в цяла България

Смъртността сред пчелите в цяла България е над 50%, което е необичайно. Това е основно от натравяния на хранителните запаси на пчелите. Министерство на земеделието се опитва неистово да скрие този проблем. Това заяви пред бТВ Ясен Янев, председател на Българските свободни пчелари. По неговите думи, ако пчеларите се оплакват, […]