На големия екран в Ямбол 14 – 20 май

NetNews

ТЕ ПОЖЕЛАХА СМЪРТТА МИ

Базиран на едноименния бестселър на Майкъл Корита, филмът е описван като динамичен трилър чието действие се развива в Монтана. Филмът разказва историята на едно 12-годишно момче, единствен оцелял свидетел на убийство, което се оказва преследвано от наемни убийци в пустошта на Монтана. Единственият човек, на който може да се довери е Хана (Анджелина Джоли), живееща в изолация на противопожарна кула и страдаща от травмата на грешките, които е допуснала в миналото.
Освен от неумолимите убийци, двамата ще трябва да избягат и от бушуващ горски пожар, който заплашва да унищожи всичко по пътя си.

ЗАСУКАН СВЯТ

„Всеки си има по една орисница, моите трябва да са били две! Цял живот едната рови да ме закопава, другата ме възкресява… Цял живот! Отпреди още да съм се родил.” Заченат извънбрачно в общество, което не приема това, Милю идва на този свят, въпреки всички. Постоянно на ръба на живота и смъртта, на любовта и омразата, на отмъщението и прошката. Милю – антигероят. Милю – малкият човек. Куцият Милю. В целия си живот се бори със засукания свят, в който живее, и накрая в миг на просветление осъзнава – „Не може то тъй, приискало му се на някого да мре. Път трябвало да се измине! Вяра да се трупа! Живот да се изживее!”

РАЯ И ПОСЛЕДНИЯТ ДРАКОН 3D

Кралете на класическия и модерен анимационен жанр Дисни не спират да ни изненадват с изумителни нови истории и вдъхновяващи образи, които окриляват и превръщат паралелната филмова вселена в абсолютна реалност за всички нас. Рая и последният дракон е новата приключенска продукция, която създателите на Смелата Ваяна и Замръзналото кралство подаряват на зрителите, препращайки ги далеч в миналото, когато традициите и дългът са на почит, а дързостта да отстояваш правдата – най-безпощадното оръжие.

ГОЛАТА ИСТИНА ЗА ГРУПА ЖИГУЛИ

„Те бяха готови за всичко, но не и да се съберат отново“. С тази реплика в социалните мрежи се появи трейлърът към „Голата истина за група „Жигули“, чийто звезден каст за по-малко от месец събра над 1,6 милиона гледания онлайн. Лентата разказва за група забравени музиканти, майсторски изиграни от Михаил Билалов, Ирини Жамбонас, Филип Аврамов, Лилия Маравиля, Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков.

Днес в социалните мрежи и радиоефира се завъртя „Няма да е днес“, първият сингъл към саундтрака на филма. Композитор е Петър Дундаков, а автор на текста – Ивайло Вълчев. „Голата истина за група „Жигули“ включва общо 6 авторски песни на Дундаков и Жоро Георгиев („Остава“). Парчетата са съвременна интерпретация на рок музиката от края на 80-те и пресъздават творчеството на  група „Жигули“, създадена по сценарий, в онази епоха.

Ударен диалог, комични обрати и силна актьорска игра изпращат зрителите в историята на бившите музиканти, които се разделят преди повече от 30 години. Изглежда, че няма нищо, което да ги събере отново, но един прекрасен ден, почти насила, те са принудени да застанат отново рамо до рамо. Двигател на тежката мисия е бившият лидер на групата (Михаил Билалов), който спешно търси пари, за да изпрати дъщеря си (Климентина Фърцова) в музикална академия в Лондон. Творческите вражди и недоизказаните чувства в бившата банда трябва да останат в миналото, само че с всеки изминал ден мисията изглежда все по-невъзможна. Филмът се разпространява от bTV Studios.

Подробности за филмовата програма можете да видите тук.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Алгафари към Слави: Не си доблестен политик

Глуповитият израз "изчегъртване", когато не е обяснен правилно, остава усещането, че някой иска да "изчегърта" почти седемдесет процента от участвалите избиратели на последните избори. Това пише в профила си политическият пиар Нидал Алгафари. Той добавя, че това изчегъртване явно е насочено към почти 70% от избирателите на партиите на статуквото. […]