На големия екран в Ямбол 25 юни – 1 юли

NetNews

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 9 3D

Този юни семейството на Бързи и яростни се събира отново! 20 години след дебюта на първата част от поредицата, превърнала се в емблема за оригинално и успешно развлекателно кино (франчайзът Бързи и яростни е базиран изцяло на оригинална идея, а всяка следваща серия е по-успешна от предишната), Доминик Торето и компания се завръщат триумфално на големия екран с дългоочаквания от феновете Бързи и яростни 9.

С над 480 млн. гледания за седем дни, първият трейлър на Бързи и яростни 9 се превърна в най-успешния в историята, доказвайки че глобалното семейство на Бързи и яростни е по-сплотено и силно отвсякога. Вчера дебютира нов експлозивен трейлър, който затвърждава Бързи и яростни 9 като киносъбитие, което не бива да се пропуска на голям екран, и дава заявка за най-мащабното, експлозивно и вълнуващо приключение в поредицата до момента. В новата си  мисия Дом се изправя пред най-страховития си противник – собствения му брат Джейкъб, изигран от една от най-големите звезди на професионалния кеч и екшън киното Джон Сина.
Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство. За да се справи с предизвикателството, Дом ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават на помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим.

Начело на Бързи и яростни 9 се завръща Джъстин Лин (Бързи и яростни: Токио дрифт, Бързи и яростни 5: Удар в Рио), който режисира четири от най-добрите и успешни Бързи и яростни филми и предефинира облика на поредицата, превръщайки я в познатия попкултурен феномен.  Сценарият е дело на Даниел Кейси, а в ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна и Карди Би.

ЛЯТНОТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ НА ЛУКА

Номинираният за „Оскар“ Енрико Касароса ще режисира изцяло новата история, която ще се появи в кината следващото лято

През юни 2021 г. Дисни и Пиксар ни канят да изживеем незабравимо лято на Италианската Ривиера с най-новия им оригинален пълнометражен филм Luca. С невероятно въображение, трогателна история, незабравими герои и много хумор, Luca ще спечели сърцата на малки и големи. Режисьор е номинираният за „Оскар“ Енрико Касароса (La Luna), а продуцент е Андреа Уорън (Колите 3, Лава).

Действието на Luca се развива в живописно градче на Италианската Ривиера и разказва историята за порастването на едно малко момче, което изживява незабравимо лято, изпълнено със сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер. Лука споделя тези приключения с новооткрития си най-добър приятел, но безгрижните дни са заплашени от една дълбоко пазена тайна: той е морско чудовище от друг свят, скрит точно под повърхността на водата.

Режисьорът Енрико Касароса споделя „Luca е дълбоко лична история за мен, не само заради това, че действието се развива на Италианската Ривиера, където съм израснал, а защото в своята същност това е филм за приятелството. Детските ни приятелства често определят пътя към това кои искаме да станем, когато пораснем, и тези връзки са в сърцето на Luca. И в допълнение към красотата и чара на италианското крайбрежие, нашият филм ще предложи незабравимо приключение, което ще промени Лука завинаги“.

ЗАЙЧЕТО ПИТЪР: ПО ШИРОКИЯ СВЯТ

В „Зайчето Питър: По широкия свят“, любимият пакостник е готов за нови приключения. Беа, Томас и зайчетата създадоха импровизирано семейство, но въпреки че полага големи усилия, Питър не може да изневери на стила си.

Бягайки от своята градина, той се озовава в свят, в който неговите пакости са добре дошли, но когато семейството му рискува всичко да тръгне да го търси, Питър трябва да реши какво зайче иска да бъде. Дали ще се върне при семейството си и ще бъде вечно навличащето си проблеми зайче, което всички обичат?

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Любо Ганев обяви важна новина

Италианският селекционер Силвано Пранди остава начело на националния отбор на България за мъже, обяви президентът на БФ Волейбол – Любо Ганев. При евентуална треньорска смяна Николай Желязков ще замени Силвано Пранди. „За мен Николай Желязков ще е следващият треньор на България. Идеята бе след световното първенство през 2022 година той […]