На големия екран в Ямбол, 30 юли – 5 август

NetNews

Вижте най-новите летни предложения на кино „Елит” – Ямбол:

„ESCAPE ROOM 2: БЕЗ ИЗХОД“

Лентата е продължението на хитовия психологически трилър, който през  2019 -та завладя публиката по света.

Във втората част шестима души неволно се оказват в неочакван капан от серия опасни стаи за бягство. Това, което ги обединява е, че всички са играли смъртоносната игра и преди, но ако тогава са оцелели дали ще оцелеят сега?

Прожекциите са с начален час 19:00. Цена на билетите: 7,00лв. / 6,00 лв. до 14 год.

„КРУИЗ В ДЖУНГЛАТА” 2D и 3D

Екзотично пътуване, вълнуващо приключение, бурни води и безброй емоции. Звучи като лято, но всъщност говорим за новата приключенска продукция на Дисни Круиз в джунглата. Всичко това можем да преживеем със завладяващата история, вдъхновена от една от най-атрактивните атракции в увеселителния парк „Дисниленд”, която приема своите „пасажери“ още от далечната 1955 година.

Невероятната Емили Блънт за пореден път се превъплъщава в изключително любопитен образ  на смелата и решителна Лили, която тръгва по следите на древна легенда. Заедно със своя брат тя се посвещава безусловно на идеята не само да открият мистичното дърво от митовете, но и да попречат то да попадне в грешните ръце, които да превърнат силата в истинско проклятие. В техен верен спътник и водач се превръща опитният капитан Франк (Дуейн Джонсън), който наравно с тях се впуска в опасностите по пътя към целта…

Прожекциите 2D (дублиран на български) са начален час 16:00, допълнителни прожекции събота и неделя от 11:00 часа. Цена на билетите: 8,00лв. / 6,00 лв. до 14 год.

Прожекциите 3D (със субтитри) са начален час 21:00. Цена на билетите: 9,00лв.

„G.I. JOE: ЗМИЙСКИ ОЧИ”

Екшънът „G.I. Joe: Змийски очи” е най-новият филм от изключително популярната поредица G.I. Joe, който разказва историята на Змийски очи – един от най-известните и обичани от феновете герои, който е част от оригиналната линия играчки, послужила за вдъхновение за популярния франчайз, включващ комикси, видео игри, анимационни сериали и игрални филми.

Вдъхновен от комикса Тихата интерлюдия на легендарния Лари Хама, който създава модерните версии на героите G.I. Joe, каквито ги познаваме днес, „G.I. Joe: Змийски очи” ни запознава със Змийски очи (Хенри Голдинг, Crazy Rich Asians, Последната Коледа) преди превръщането му в Мълчаливия нинджа. Станал свидетел на смъртта на баща си като невръстно момче, той води самотно съществуване, движен единствено от желанието за отмъщение… В един момент обаче получава шанс да поеме по нов път.

Прожекциите са с начален час 13:15. Цена на билетите: 8,00лв. / 6,00 лв. до 14 год.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какво се случва с „черната кутия“ на разбилия се МиГ-29 в Черно море край Шабла

Това кога "черната кутия" на разбилия се МиГ-29 ще замине за Русия и какви ще бъдат резултатите ще видим в близко бъдеще, надявам се, когато бъдат процедурно уредени въпросите за нейното изпращане. Това каза пред журналисти в отговор на въпрос заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков. "Не мога да кажа […]