„Ненаситен фитнес маниак” стана зам.-кмет на Ямбол

NetNews 5

Кметът на Ямбол Валентин Ревански потвърди за NetNews назначаването на трети зам.-кмет в екипа си. Това е Васил Александров, който до вчера бе служител на общината в качеството му на директор на дирекция „Деловодно и информационно обслужване и Център за административно обслужване“.

„Основната негова функция ще бъде работа по европейските програми в новия програмен период, защото е важно да има персонално отговорен човек за това”, мотивира решението си кметът Ревански. Другите му ресори засега включват още общинска собственост и икономически дейности.

Преди да влезе в общината Васил Александров е работил като банков служител и бе кандидат за общински съветник от „Пряка демокрация” под номер 31 в листата. В свободното си време е работил и като фитнес инструктор. В сайта на ямболското йога студио, където е обявен като член на екипа, Васил Александров е представен като запален по шивананда йога и „ненаситен фитнес маниак”. Роден е на 28 април 1977 г. в гр. Ямбол. Има магистърска степен по икономика, специалност „Международни икономически отношения“.

С назначаването на Васил Александров заместник кметовете в община Ямбол стават трима, наред с Енчо Керязов и Михаил Керемидчиев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

5 thoughts on “„Ненаситен фитнес маниак” стана зам.-кмет на Ямбол

  1. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, няма такъв смях. На това недоразумение най- сетне му намериха място-ЗАМ.-КМЕТ, то не бяха мераците му за директор на „Местни данъци и такси“, за „Информационно обслужване и ….“, то не беше чудо. Като за никакъв чеп за зеле не става, дай пък да го направим зам.-кмет. Що не , имаме си един неграмотен кмет, един цирков артист, един от кариерата, що пък да не назначим един „Йога маниак“ . Такъв дялан камък не сме виждали скоро. Само че този господин има ли идея от управление на проекти и избщо от публични финанси? Хора мен вече ме е срам, че съм от Ямбол с такива управници, а Вас?

    1. Много хейт . Много злоба в коментара Ви .
      Познавам В.Александров . Изключителен човек и професионалист . Ще успее да заглуши всякакви завистливи коментарчета като вашия

    2. Калина Георгива, по-голямо недоразумение от теб няма! Каква си? Или кой си зад този профил? Какво работиш? От позицията на каква/какъв коментираш? Познаваш ли го? Какво е работил? Къде? Какво е постигнал на предходното си работно място? Ти колко си дялана, от коя страна и с какъв инструмент… Много си запозната/запознат с кариерата му в общината. Явно си някоя/някой мижитурка там или имаш такова подобие за информатор. Като си толкова срамежлива/срамежлив не се изказвай неподготвена с тъпите си коментари!
      /б.р. от коментара са премахнати нецензурните изрази/

  2. Това ,че е спортист е похвално , а не укоримо . Човек ,който застава с името си и с отговорността си на такъв труден пост заслужава най-малкото уважение . Времето ще покаже колко съвестен и отдаден към каузата на Ямбол е Васил Александров . Лично аз съмнения в професионализма и в успеха му на този пост нямам никакви .

  3. aй на бас че е някоя много кадърна и работлива женица с отличен френски на който е дължала кариерата си, ама е била недооценена от новото ръководство и съкратена от общината

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Обилен снеговалеж блокира пътя до село Лилково

Близо 80 см сняг натрупа във високопланинските села от община "Родопи", съобщават от местната администрация. Към момента снежната покривка усложнява единствено придвижването към село Лилково. Там тежка техника е успяла да изчисти близо 6 километра, но обилният снеговалеж, който не спира вече второ денонощие, отново е затрупал пътя. "Всеки момент […]