Номинациите за депутати на ГЕРБ ще се правят неприсъствено или в партийния офис

NetNews

Започна номинирането на личностите в листата за народни представители за Ямболска област на ПП ГЕРБ. Те ще продължат до 8 февруари. Заради епидемиологичната обстановка, номинациите няма да се правят на събрания, а индивидуално. Всеки член на ПП ГЕРБ в област Ямбол може да направи своето предложение в офисите на общинските организации, както и на партийния e-mail. Според устава на партията се допуска един човек да посочи до три номинации за депутати. Те могат да са членове на ГЕРБ или представители на гражданския сектор.

Общинските ръководства изпращат постъпилите предложения и номинации на Областното ръководство, което обобщава резултатите и изпраща предложенията на Изпълнителната комисия.Тя от своя страна ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.

Вероятно едва в края на февруари или началото на март ще стане ясно, кои са кандидатите, предложени на вниманието на избирателите, които, според критериите на герберите, „със своя обществен авторитет и активна гражданска позиция, са доказали, че работят в интерес на обществото”.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъж почина при срутване на дървена конструкция в родопско село

59-годишен мъж от село Късак, община Доспат, е починал при инцидент със срутване на дървена междуетажна конструкция на къща, съобщиха от МВР – Смолян. На 26 януари в 13:44 часа е получен сигнал от 21-годишен мъж от село Късак, за това, че при извършване на строително-ремонтна дейност в дома му, […]