Опитен финансист води листата на кандидати за депутати на ПП МИР в Ямбол

NetNews

Икономистът и финансист с над 24 години опит в банковия сектор в Ямбол Радостина Иванова е кандидат за народен представител от ПП „Морал, Инициативност, Родолюбие“ /МИР/ и водач на листата за депутати от областния избирателен район. В своята кариера е била банков служител, след което и управител на две банки в Ямбол. Сега работи в сферата на счетоводството и е бизнес партньор в компания за финансови продукти.

„Досега не съм участвала в политическия живот на страната, но сега се включвам като кандидат за народен представител от ПП МИР, защото искам да помогна с опита си на финансист за създаване на една по-добра жизнена среда в България. Целта ми е младите и образовани българи да останат да живееят, работят и развивават тук в родината си. Смятам, че ПП МИР може да постигне тази цел и в България да има баланс между свобода и справедливост, както и среда в която всеки да намери своята реализация и да живее достоен живот“, заяви Радостина Иванова.

Тя е завършила математическата гимназия в Ямбол, след което следва Икономика и управление на селското стопанство във Висшия икономически институт в София.
Източник: Actualno.com

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сънища, които означават, че скоро ви очаква секс

Признайте си го – ако сте сънували нещо, което сте запомнили, непременно се чудите какво ли предвещава този сън, понякога търсите значението му в съновници. Анализирахме няколко женски сънища и открихме 10 поличби, че ни очаква секс. При това доста скоро, обещава woman.bg. Катастрофа Вие сте шофьорка и сте направили […]