Организират пролетно почистване на парк „Боровец” тази събота

NetNews

Община Ямбол обяви организирано почистване на парк „Боровец” за тази събота – 17 април. За автори на инициативата са посочени две общински звена и фондация „Тервелъ”, в която основно действащо лице е Цветан Ревански – синът на кмета на Ямбол. Като съорганизатор на инициативата е обявена и абревиатурата ЯТТП, под която може би се има предвид Ямболска търговско-промишлена палата (ЯТПП), но това не става ясно от официалната пресинформация.

От общината припомнят, че преди няколко месеца в подножието на „Боровец”  беше изградена нова площадка за фитнес на открито, но изказват съжаление, че много от посетителите на парка са оставили „неприятни следи след себе си – чашки, торбички и други битови отпадъци”.    

Началото на почистването е в 9:30 часа. Паркът ще бъде разделен на зони, като всяка зона ще има отговорници и място за събиране на отпадъците. Организаторите са осигурили чували и ръкавици.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сандански с нова луксозна инвестиция

Инвестициите в балнеоложките региони на страната продължават, въпреки пандемията. Тъй като новите предприемачи са резервирани към вложения в момента, то предприемачи, които са се установили в даден регион решават да разширят инвестициите. Сред тях е и Петко Тинчев, който е собственик на хотел и винарна в Сандански. В съседство на […]