Републиканецът Кр. Дюлгеров: В Ямбол ще водим умна, а не шумна кампания

NetNews

С молитва за здраве и благоденствие на всички жители на Ямболска област и успех в предизборната надпревара стартираха кампанията си кандидатите за народни представители от ПП „Републиканци за България”. Те избраха да направят това в катедралната ямболска църква „Св. Николай Чудотворец”.

„Решихме да тръгнем оттук, защото храмът е мястото, което освещава пътя на всяко едно ново начало. Когато човек е чист в помислите и делата си открито може да застане пред хората и да търси подкрепата им”. Това заяви водачът на листата Красимир Дюлгеров.

Той посочи още, че предпочитат да водят умна, а не шумна кампания. Имаме добри идеи в програмата си, които да предложим на гражданите. Ще се постараем да стигнем до повече хора, да ни видят, да ни чуят и да имат възможност да направят разумен избор в деня на вота, каза още Дюлгеров.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Рачев: В края на юни лятото ще е в разгара си

В понеделник и вторник – 14 и 15 юни, ни очаква хладно за юни време с температури около 20°, обяви в предаването „Тази сутрин“ на bTV климатологът проф. Георги Рачев. „От сряда обаче започва бързо повишаване на температурите. В петък те ще достигнат вече до 30 градуса, в София ще […]