Силна подкрепа за Петър Личев, кандидат-депутат от „Изправи се! Мутри вън! – Ямбол

NetNews

Гордея се с хората в нашата листа, листата на Изправи се. БГ, казва нейният водач Станчо Ставрев, представяйки колегите си. Всеки от тях е човек на съзиданието, на промяната, на споделените цели и отговорности. Всеки от тях и всички заедно искаме държава с човешки облик, със смислени политики, с хуманно управление.

Петър Личев е пример за социално ангажиран и отговорен представител на бизнеса от Ямболския регион. Общински съветник, обществено ангажирана личност, ежегоден домакин и щедър дарител на Благотворителните балове на община „Тунджа“ – една от най – мащабните инициативи в страната в подкрепа на детското здраве и развитие и на успехите на подрастващите в областите на културата, спорта и образованието.

Петър Личев е инициативен мъж, със своя позиция и със свое мнение, казва хирургът д-р Георги Ъков.

Той е един доказал се многостранно млад човек и завършен политик, е мнението на ямболския писател Любомир Котев.

Вижте повече във видеото тук.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Промяната се превръща в подмяна – Катя Георгиева, председател на БСП – Ямбол за подкрепата на кмета Ревански към ГЕРБ

Изборите са надежда. И тогава, когато си дал надежда на хиляди само преди година, че си по-различен от статуквото, да я загубиш уж неволно е тъжно. Каква е истинската причина кметът на Ямбол, явил се скоро на избори против ГЕРБ, да агитира днес публично за ГЕРБ? Призивът в социалните мрежи […]