Стартира литературният конкурс за есе „Майчице свята”

NetNews

Стартира традиционният за Ямбол литературен  конкурс  за  есе „Майчице свята”. Организатори на събитието са Читалище „Съгласие – 1862” и Инер Уил Клуб. Конкурсът е посветен на светлия празник Благовещение, като темата е свободна. В него могат да участват ученици от 1 до 12 клас. Участниците ще бъдат разделени в 3 възрастови групи: от 1 до 4 клас, от 5 до 8 клас, от 9 до 12 клас.

Размерът на  есето трябва да бъде до две машинописни страници, придружени с имената, класа и училището на участника, телефон за връзка. Ще бъдат раздадени предметни награди на първите три отличени творби във всяка възрастова група.

Конкурсните творби се приемат до 19.03.2021г. всеки ден от 9 до 17,00 часа  в канцеларията на читалището.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 25.03.2021 г.  на фейсбук страницата на читалище „Съгласие  1862”. Победителите ще бъдат уведомени и по телефона.

Повече информация можете да получите на следните телефони: 046/664126 или 046/664127

 
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Работничка блъсна с кола своя началничка и избяга

Работничка блъсна с кола своя колежка на тротоар в Смолян, според информация от полицията и разказ на пострадалата. Шофиралата колата 63- годишна жена е напуснала мястото на инцидента и е установена по-късно след издирване на колата. И двете жени са излизали от нощна смяна в един от заводите в Смолян, […]