Съдът прати трима „готвачи“ на синтетика в затвора

NetNews

Трима,  добре познати на криминалистите в Сливен и Ямбол „готвачи“ на синтетична дрога влизат зад решетките, информира в. Монитор.

Две години „на топло“ ще бъде хванатият в края на август м.г. в момента на сделка с метамфетамин за 1064 лв. 27-годишен Николай Господинов, който е обвиняем за извършване на продължавано престъпление, при обиска от жилището му иззети прекурсори и вещи за производството на синтетиката.

22 месеца при първоначален строг режим ще изтърпява  46-годишният сливналия Захари Захариев, който развивал престъпната си дейност по улиците и в квартира, намираща се във вилна зона на Сливен през август – септември м.г. Доста по-дълго, 3 години и три месеца ще остане зад решетките Дилян Бояджиев, от когото при обиска на 23 срещу 24 септември м.г. метамфетамини за 5 340 лв, престъплението е било осъществено в условията на опасен рецидив.

Източник: monitor.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ремонтират пътищата Пазарджик- Батак и Пазарджик - Белово срещу близо 100 милиона лева

Със символична първа копка днес бе дадено начало на ремонтните дейности на пътищата Пазарджик-Батак и Пазарджик-Белово. "Днес слагаме началото на тези дългоочаквани ремонти и съм сигурен, че към края на годината ще имаме една изключително полезна, нова и удобна инфраструктура, която да обслужва жителите на 5 общини от нашия регион", […]