Трима задържани след акция на полицията в Ямболска област

NetNews

Три лица, съпричастни към извършване на различни престъпления, са задържани от ямболските полицаи, съобщиха от областната дирекция на МВР. Образувано е бързо производство срещу 42-годишен мъж, който е държал в дома си незаконно огнестрелно оръжие – едноцевна пушка. Изяснена е участието на двама младежи в противозаконно отнемане на лек автомобил. Разкрити са и 2 кражби от частни имоти.

Действията на служителите на реда са в изпълнение на полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност, проведена вчера на територията на 9 населени места в област Ямбол. В рамките на операцията са проверени  294 лица,  225 пътни превозни средства и 7 обекта – търговски, фирмени и части имоти. В хода на акцията контролните органи са констатирали  41 нарушения, за които е взето отношение по административен ред, съставени са и 4 предупредителни протокола.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бюджетът на Ямбол мина с гласовете на „Пряка демокрация” и ГЕРБ

Бюджетът на Ямбол бе приет на сесия на Общинския съвет днес. Предложената финансова рамка бе гласувана с 23 гласа „за” – основно съветниците от групата на управляващите „Пряка демокрация” и на ПП ГЕРБ. Против бяха деветима – по-голямата част от групата на БСП и представителите на „Българска нова демокрация”. Двама […]