Турнир по футбол организираха „Републиканци за България“ – Ямбол

NetNews

При изключителен интерес стартира организираният от „Републиканци за България“ пролетен турнир по футбол на малки врати в Ямбол. Организираме това събитие, за да фокусираме вниманието на обществото върху проблемите на спорта, заяви при откриването водачът на листата на републиканците Георги Славов. Той отбеляза, че хроничният недостиг на средства и лошата материална база са признак на недобро държавно управление. Трябва да има стратегия за развитие на спорта, каквато липсва в момента, каза още той, като допълни, че това е сред акцентите в програмата на републиканците в сектор „Спорт“, наред удвояването на часовете по физическо в училище, подобряването на спортната база и създаване на мрежа от съоражения за масов спорт.

Приех да участвам в проекта „Републиканци за България“, защото той съвпада с моите виждания за спорт и футбол, заяви Николай Вълев, който е професионален футболист и част от листата на партията. Вълев има дълга кариера в едни от най-силните родни футболни клубове и персонална заслуга за съживяването на ямболския отбор през последните няколко години.


За участие в турнира са записани 8 отбора. Схемата на съставите е 5 + 1. Срещите са определени за 23 и 24 март, като на 25 ще се състоят полуфиналите и финалът. Предвиден е награден фонд да 1, 2 и 3 място, като ще бъдат присъдени и грамоти за голмайстор, най-полезен играч и най-добър играч на турнира.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вижте съветите за повече увереност в секса на една 46-годишна "строга господарка"

Строгата секс господарка Санди Стар работи в индустрията за възрастни повече от две години, където играе ролята на „Милф“ (Milf) за своите клиенти. 46-годишната дама се занимава в дейността си и с мъже, които са на половината на нейната възраст, като се отдава на техните фантазии пред уеб камерата. Не […]