Ямболските републиканци на празника на града: За нас е чест да живеем и работим в Ямбол и за Ямбол

NetNews

Кандидатите за народни представители на ПП „Републиканци за България” се включиха в честването на Деня на Ямбол – Св. Дух, който се отбелязва тази година на днешната дата – 21 юни. Те посетиха празничната литургия и запалиха свещ в най-стария ямболски храм – „Св. Троица”, откъдето преди век и половина започва народният събор, стоящ в основата и на днешния празник на града.

„Всяка година, всеки по свой си начин, е участвал в проявите за празника на Ямбол. Различното сега е, че поради стечение на обстоятелствата, се включваме като отбор – отборът на републиканците. Ние сме неразривно свързани с Ямбол, тук сме се родили, тук сме учили и се трудим, всички сме хора от града и региона, в листата ни няма пришълци. За нас е чест да живеем в Ямбол и да работим за неговия просперитет и за просперитета на Отечеството ни”. Това заяви водачът на листата Красимир Дюлгеров. Той пожела силата на Светия Дух да бди над града и жителите му, да ги обединява в трудностите и да им помага в общия път към по-добро бъдеще.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Golf GTI се пробва срещу BMW M5 теглещо лодка (ВИДЕО)

Volkswagen Golf Mk5 GTI се пробва срещу BMW M5 в светофарна гонка в Холандия. При напълно заводски коли резултатите са повече от ясни в полза на BMW-то, но в конкретния случай има няколко елемента, които променят обстоятелствата. Както може да видите и от видеото, М5-цата тегли ремарке с доста голяма […]