Ямбол 1915 спечелиха Купата на Кока Кола

NetNews

Ямбол 1915 спечели детския футболен турнир за Купата на Кока Кола, който се проведе на стадион „Георги Дражев“ в Ямбол. Надпреварата бе част от националната програма „Децата и футболът“ и се организира от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), със съдействието на Българския футболен съюз. 

В турнира участваха деца, родени 2010 година. Във финалния двубой воденият от треньора Георги Георгиев тим на Ямбол 1915 победи отбора на ФК Арена (Ямбол) с минималното 1:0. На призовото трето място завърши тимът на ФК Стралджа след успех в малкия финал над ФК Елхово. 

Купата на победителите от ФК Ямбол 1915 връчи председателят на областния съвет на БФС Ц Ямбол Альоша Лужецки. Всички участници получиха пълна футболна екипировка, футболни топки и индивидуални награди, осигурени от генералния спонсор на турнира Кока Кола.

Източник: sportal.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Ивайло Христов: Крият задълженията на болниците (ВИДЕО)

Регистрацията на болниците като търговски дружества е основният проблем в здравеопазването. Това заяви в "Студио Хъ" по телевизия 7/8 д-р Ивайло Христов. Това позволява зад определението на "търговска тайна" да се крие информация не само за дълговете на болниците, не само как се харчат парите на здравните заведения, а дори […]