Новите слушалки на Samsung пристигат в чаша с кафе

NetNews

Samsung обедини сили със Starbucks и представи специална серия от аксесоари, разработени съвместно от дизайнерите на двата бранда в Южна Корея. Гамата от продукти включва различни аксесоари за цялата гама Galaxy S22 и безжичните слушалки Galaxy Buds 2.

Разнообразните аксесоари включват малък кейс за слушалките в тъмно зелен цвят и логото на компанията. По-интересния аксесоар обаче, прилича на чаша с кафе, горната част на която се отваря, а вътре може да откриете и двете слушалки. Чашата дори има и дружка, която да послужи за носене на слушалките.

Останалите аксесоари са за смартфоните от серията Galaxy S22 и включват кейсове с различен дизайн. Част от тях имат малка лента на гърба, като при един от тях тя имитира касова бележка от Starbucks, докато при други виждаме логото на компанията.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ердоган и Байдън ще проведат разговор на четири очи, от който зависи бъдещето на НАТО

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви преди да замине за днешната среща на върха на НАТО в Мадрид, че е разговарял по телефона тази сутрин с американския президент Джо Байдън и че възнамерява да се срещне с него в кулоарите на срещата, предаде Ройтерс. Той каза, че иска да обсъди […]