Новите смарт часовници на Samsung, седмица преди официалното представяне

NetNews

След точно една седмица от Samsung организират събитие на което ще бъдат представени нови устройства на марката, включително нови сгъваеми смартфони, чиито цени ви представихме вчера. Днес пък ставаме свидетели на няколко снимки, които показват как ще изглеждат и смарт часовниците, които се очаква да дебютират на същото събитие.

Снимките бяха публикувани в акаунта на Evan в twitter и показват Galaxy Watch 4 Classic в черна и бяла разцветка със съответния цвят гумени каишки. Очаква се в предната част да видим въртяща се рамка, както и Gorilla Glass дисплей, защитен от надраскване.

Процесор Exynos W920 ще разчита на операционната система за часовници Wear, а различни сензори в задната част ще следят за пулс и други функции свързани със здравето.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Образователният пазар - най-точният и обективен индикатор за успех

През последните няколко десетилетия, в нашата страна, по различни причини нарасна демографският проблем. Този неоспорим факт оказа и продължава да оказва пагубно влияние върху образованието и науката в България, пише epicenter.bg. Определено не е вярна тезата, че броя на висшите училища в България е прекалено голям и това дефинитивно определи […]