Новите таблети на Apple ще бъдат с OLED екрани от Samsung

NetNews

Очаква се в следващите месеци от Apple да представят новото поколение iPad, като една от големите новости, които преносимите устройства трябва да включват са OLED дисплеи, вместо досегашните LCD екрани, които те ползваха.

Според източници от заводите на Samsung, корейската компания се готви за големи поръчки от Apple, които най-вероятно ще бъдат насочени точно към дисплеите на новите таблети. Именно екраните с OLED технология и диагонал над 10 инча са тези които компанията от Купертино най-вероятно ще използва за бъдещите си устройства.

Запазени за Pro моделите пък ще бъде mini-LED подсветка, която на теория, а и най-вероятно на практика трябва да се справят още по-добре от OLED технологията, но от своя страна е и по-скъпа. Повече за новите екрани ще разберем най-вероятно догодина, когато се очаква да бъдат показана новата серия таблети.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов за Кирил Петков: Първи ИТН вдигнаха завесата

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов реагира на думите на президента Румен Радев в защита на служебния министър на икономиката Кирил Петков. Конституционният съд образува дело по сигнал на ГЕРБ, че Петков е имал двойно гражданство – българско и канадско, когато е станал министър, а това е забранено […]