Новите Audi-та ще разпознават училищни зони

NetNews

Автономните технологии се развиват все повече в последно време, като редица компании изпробват различни системи и автомобили с които да подобрят поведението на превозните средства. Последната такава пристига от Audi, която си партнира с няколко технологични компании, за да направи по-безопасни своите автомобили.

Технологията ще позволява на автономните возила да разпознават кога те наближават и влизат в училищна зона, благодарение на различни сигнали и комуникация с други превозни средства.

При един от тестовете можем да видим как Audi E-Tron Sportback засича училищен автобус и подадения от него стоп сигнал, като това се отчита дори и на таблото на автомобила, който спира.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пандемията не успя да удари ваканционните имоти

Средните цени на ваканционните апартаменти по испанското крайбрежие по време на пандемията не са се променили. Към април 2021 г. те отчитат лек ръст от 0.5% на годишна база, до средна стойност на квадратният метър от 1750 EUR. През изминалите 12 месеца най-силно са поскъпнали ваканционните имоти на Балеарските острови […]