Новият „Джеймс Бонд“ на екран от днес в Ямбол

NetNews

Дългоочакваният 25-и филм за героя Джеймс Бонд е вече по кината. Най-запалените фенове на агент 007 могат да видят новите му изпитания в лентата „Смъртта може да почака“ още тази вечер на екрана на кино „Елит“ в Ямбол. Прожекциите са от 18.00 и от 21.00 часа.

Бонд (Даниел Крейг) се е оттеглил от активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка, но това е за кратко – старият му приятел Феликс Лайтър (Джефри Райт) от ЦРУ го търси за помощ. Мисията да спасят отвлечен учен се оказва доста по-коварна от очакваното, хвърляйки Бонд по следите на мистериозния злодей Сафин (Рами Малек), който държи в ръцете си опасна нова технология с потенциал да изтреби милиони хора.

Сафин търси отмъщение и жадува за Маделин Суон (Леа Сейду) – първата жена, която Бонд си е позволил да обича истински след смъртта на Веспър Линд и която крие не по-малко опасни тайни. Сафин смята себе си за герой, не много по-различен от Джеймс Бонд и това, което иска и е готов да направи, го превръща в наистина зловещ персонаж. Сафин е противник, срещу какъвто Бонд не се е изправял досега и за да оцелее, легендарният агент трябва да се адаптира и да намери нов начин да се справи със ситуацията, а прякото съревнование между двамата ще бъде едно от най-драматичните и експлозивни в поредицата.

Ще има ли сили и този път агент 007 да спаси света сам или трябва да приеме, че е време да получи помощ от следващото поколение? Какво се случва, когато трябва да се изправиш лице в лице с ужасяваща тайна и най-безпощадния си враг? И подготвени ли сме за края?

Зрелищен екшън, забележителни локации, иновативни джаджи, изискан стил… дълбока и драматична история, която е достоен завършек на арката на Джеймс Бонд на Даниел Крейг, започнала с хита „Казино Роял“ (2006).

Снимките са осъществени през април-октомври 2019 г. на множество локации (Великобритания, Норвегия, Италия, Ямайка, Фарьорски острови).

През новата киноседмица останалите заглавия на екран в Ямбол са „100% вълк“ и „Пес патрул: Филмът“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как новите етикети за гуми в ЕС помагат на шофьорите

Европа е първият регион в света, който започва да използва символ за сцепление на лед на гумите. Добавени са също така и символ за сцепление на сняг и QR код, който Ви отвежда до огромна база данни. Нововъведенията помагат на потребителите да сравняват различните алтернативи и да изберат гуми по […]