Новият смартфон на Google с първи сериозни проблеми (ВИДЕО)

NetNews

Google представи новите Pixel 6 и Pixel Pro преди малко повече от седмица, а първите бройки вече пристигат при своите щастливи собственици. Щастието на някои, обаче се оказа по-кратко от очакваното, след като потребители се оплакаха от проблеми със смартфона още от първите часове на използване.

В социалната мрежа reddit се появи видео на което се вижда, как дисплеят на смартфона премигва по странен начин при натискане на бутона за отключване, без дори да се включва.

Друг потребител пък се оплаква от зелени петна по дисплея на своето устройство. Това не е нов проблем и от Google вече са се справяли с подобен проблем при предишни устройства, но все пак не е най-приятното чувство при покупка на дългоочакван модел.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Втори масов протест събра работещите в заведения в Ямбол

Собственици и работещи в заведения излязоха днес на втори масов протест в Ямбол срещу въведените изисквания за зелен сертификат. Те излязоха на площада пред общината, присъединявайки се към националната инициатива днес, обявена за 15.00 в над 30 града в страната. Протестът мина под наслов: „Всички ЗАЕДНО! За здраве, работа, бъдеще, сигурност!“.
протест заведения ямбол 28 октомври 2021