Новият Civic Type R се появи на автосалона в Токио

NetNews

Honda продължава да подгрява феновете си за може би най-интересния модел на компанията през 2022 година – Civic Type R. След като преди месец компанията сподели няколко кадъра от тестовете на колата, сега тя заема централно място на стартиралото днес автомобилно изложение в Токио.

Новият Civic Type R се появи на автосалона в Токио

Въпреки, че все още купето е покрито в камуфлажни шарки, посетителите на автосалона могат да видят колата в целия ѝ блясък или поне отвън. За разлика от стандартния Civic, най-наточената му версия разполага с други брони с по-големи отвори за по-добро охлаждане, раздути панели, по-големи спирачки и ревизирано окачване.

Новият Civic Type R се появи на автосалона в Токио

Очакванията са под капака да работи 2.0-литров бензинов мотор с над 310 конски сили, механична трансмисия и предно предаване. Най-вероятно това ще е последния „чист“ бензинов подобен модел, а след това японците ще преминат единствено на хибрдни трактове.

Поставете оценка:

4.2

Оценка 4.2 от 10 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Силно земетресение разтърси столицата на Индонезия

Снимка: архив, БГНЕС Трус с магнитуд 6,7 разтърси индонезийската столица Джакарта, предадоха световните агенции, като се позоваха на националната Метеорологична служба, която следи и за силата на земните трусове в страната. Земетресението е станало в 09,05 ч. по Гринуич с епицентър на 52 километра югозападно от град Сумур в провинция […]