Нови маршрути ще подпомогнат зимния туризъм

NetNews

„Работим усилено за разширяване на възможностите за пътуване и откриването на нови маршрути, които да доведат повече туристи до зимните курорти на България“, каза изпълнителният директор на оператора на летище София – „СОФ Кънект“ Хесус Кабайеро по време на среща с министърът на туризма Стела Балтова. Той сподели пред нея плановете на новия мениджмънт да превърнат столичният аеропорт в съвременно и конкурентно европейско летище, като подобрят средата за пътниците и туристите. В същото време, то има потенциала да се развива и да се превърне в регионален хъб.

Летище София разработва и нов корпоративен сайт, на който ще бъде представено логото с хиперлинк към националния туристически портал на България Bulgariatravel.org. „България е красива държава и има какво да покаже целогодишно. Популяризирането ѝ като дестинация в Европа, Близкия Изток и Северна Америка е наша обща цел“, заяви изпълнителният директор на летищния оператор.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

НАТО се скара на Русия: Бъдете прозрачни с военните учения!

Генералният секретар на НАТО призова Русия да бъде открита за военните си учения "Запад-2021" и за броя на войниците, след като нараства тревогата в Полша, Прибалтика и Украйна относно намеренията на Москва, информира "Ройтерс". Предишните учения "Запад" по границата, която Русия споделя с НАТО, бяха в огромен мащаб според представители […]