Нови проблеми за Любо Пенев в ЦСКА

NetNews

Халфът на ЦСКА Федерико Варела няма да бъде на линия нито за мача с ЦСКА 1948 от първия кръг в неделя, нито за реванша с Лиепая следващия четвъртък.

Аржентинецът е с контузия от двубоя за Суперкупата, загубен с 0:4 от Лудогорец, При направения преглед е установено, че на Варела ще са му необходими минимум 20 дни, за да се възстанови напълно и да бъде готов за игра.

Проблемът не е малък за ЦСКА, тъй като аржентинецът се намира във форма и един от малкото креативни футболисти в средата на терена.

Контузията му отново постави въпроса какво се случва в Борисовата градина от началото на лятната подготовка досега, след като бройката на играчите с травма вече стана много голяма.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Направиха примамливо предложение на Катето Евро (СНИМКА)

Около колоритната личност на актрисата Катето Евро няма как да е скучно и безинтересно, особено когато споделя всичко, което прави с последователите си в социалните мрежи. Актрисата, която през последните години много активно кулинарства и всичко безспорно ѝ се получава отлично, издаде и книга с рецепти, наскоро бе изненада от […]