Нови фаворити за поста на Куман в Барселона

NetNews

Вариантите за наследник на Роналд Куман начело на Барселона се множат с всеки изминал ден. Към досегашните имена днес бяха прибавени още две – на Йоахим Льов и Ерик тен Хаг. Според “Спорт” дългогодишният селекционер на Германия е фаворит за нов треньор, но в същото време “Радио Каталуня” посочва наставника на Аякс като изборът на президента Жоан Лапорта.

Тази вечер Барса гостува на Атлетико Мадрид и се очаква след това Куман да бъде освободен. Сред другите обсъждани имена са тези на Ралф Рангник, Роберто Мартинес, Чави Ернандес, Андреа Пирло и Марсело Гайярдо, като последният почти в прав текст заяви, че не се интересува от поста и е концентриран върху работата си в Ривър Плейт.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Първа публична поява на най-скъпата нова кола в света

В края на месец май тази година, Rolls-Royce показа ексклузивния модел Boat Tail, който по първоначални данни е най-скъпата кола в света. Според запознати, луксозното кабрио струва около 24 милиона евро, а по непотвърдена информация, негови собственици са звездната двойка Бионсе и Джей Зи. До момента от Rolls-Royce показваха единствено […]