Новото пародийно предаване „Дъ Шоуто“ стартира днес

NetNews

На 3-ти май в ефира на bTV стартира новият развлекателен формат – „Дъ Шоуто“. Всеки вторник и сряда вечер от 22 часа зрителите ще се радват на първокласен хумор, поднесен от любимите на милиони българи комедийни класици – Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков – Шайбата и Рада Кайрякова. Режисьор на иновативния формат е Димитър Митовски.

В първия епизод на предаването, хибрид между пародия на токшоу и ситком, зрителите ще се запознаят с основните персонажи в него и техните особени взаимоотношения. Водещият (Любо Нейков) разговаря със своите гости – персонажи от обществения, професионален или социален живот – по актуални теми. Това са класически събирателни образи, а диалогът между гостите и водещия се провежда под формата на комичен “сблъсък“.

Другите постоянни персонажи са сценаристът (Тончо Токмакчиев), който е и момче за всичко, и продуцентът (Христо Гърбов), който е и единствен музикант от бенда. Освен дискусии по отношение на съдържанието и темите в шоуто, зрителите ще станат свидетели и на втора линия на общуване между екипа, която касае създаването и развитието на предаването, неговият рейтинг и дали не са заплашени от спиране.

Оригиналното съдържание, комбинирано с креативни скечове, авторски образи и актьорски импровизации, правят „Дъ Шоуто“ уникално и единствено по рода си у нас. Иновативният формат е забавно намигване към всички познати вечерни токшоу формати, пресъздадени през очите и чрез автентичния талант на кралете на комедийния жанр в България.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Луджев: Истерията за въоръжаване на Украйна разрушава системата за сигурност

Даването на военна подкрепа на Украйна няма да промени военния конфликт. Но с такова действие ще се присъединим към онези сили, които тласкат конфликта в грешна посока. Конфликтът ще се удължи, ще има още повече жертви, ще се подхранят агресивните амбиции на Владимир Путин и на неговото обкръжение. А в […]