Ново злато на Калейн на лента, Николова с титла на бухалки

NetNews

Ново злато на Калейн на лента, Николова с титла на бухалки

Снимка: Lap.bg

Боряна Калейн спечели трети златен медал за деня на Световната купа по художествена гимнастика в София след брилянтно изпълнение на лента по „Излел е Дельо хайдутин“. Българката получи невероятната оценка от 32,150, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Още по темата

10 апр 2022 15:05

23

Стилияна Николова стигна до третия си медал при дебюта си пред родна публика, след като с оценка от 31,950 спечели среброто на лента. Финалът на този уред бе закрит от украинката Виктория Оноприенко, която след като успя да избяга от Украйна тренира в Италия.

Тя напусна килима със сълзи на очи и получи оценка от 28,950, която ѝ донесе бронзовия медал.

А на финала на бухалки Николова направи страхотно изпълнение с оценка за трудност с тяло 10,500 от общо 31,850. Така златния медал отиде при нея, среброто при София Рафаели, а бронзовото отличие – при Елжана Таниева.

Още за триумфа на родните гимнастички вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зинаида Златанова: Проектите по Плана за възстановяване са големи, предизвикателство е да се изпълнят в срок

„След одобряването на Плана за възстановявавене следва да се предприемат технически стъпки от административен характер. Това е като изпълнението на дадена Оперативна програма, с тази разлика, че тук проектите са доста по-мащабни и всеобхватни. Най-голямото предизвикателство е, че сроковете са много кратки и трябва да се действа бързо. Реализацията на […]