Ново попълнение с хеттрик за Локо (Сф)

NetNews

Локомотив (София) записаха категорична победа с 6:0 над Сливнишки герой (Сливница) в контролна среща, играна на стадион „Локомотив“. Привлеченият преди по-малко от месец Юлиян Ненов се отчете с хеттрик за успеха на тима на Станислав Генчев.

Карлос Франса откри резултата в 12-ата минута. Малко след това Юлиян Ненов удвои с точно изпълнение на дузпа. В средата на първата част Франса се разписа за втори път, след като засече центриране на Християн Чипев – 3:0, предава topsport.bg.

В 49-ата минута Ненов получи страхотно извеждащо подаване от Красимир Милошев и вкара за 4:0. Голмайсторът на Локомотив Димитър Митков също успя да отбележи. Нападателят бе изведен очи в очи с вратаря на Сливнишки герой и го преодоля за 5:0.

В 75-ата минута Юлиян Ненов оформи хеттрика си, разписвайки се за крайното 6:0.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Мъж качи голи снимки на годеницата си в интернет, тя му отмъсти повече от жестоко

Разярена индийка участва в пребиване, довело до смъртта на годеника ѝ заради голи снимки в мрежата, предава jenata.blitz.bg, позовавайки се на Hindustan Times. Младата жена и лекарят излизали от две години и отскоро трескаво планирали сватбата си. Бъдещата булка обаче с ужас установила, че любимият ѝ е качил нейни интимни […]