Ново 20: Volkswagen Transporter в стил GTI

NetNews

Volkswagen представи спортна модификация на новото поколение миниван Transporter, наречена Sportline. Колата впечатлява с агресивен външен дизайн в стила на хечбека Golf GTI. Още от промените по спортната версия включват модернизирано окачване с пътен просвет, намален с 30 мм.

Освен това колата е оборудвана с 18-цолови алуминиеви джанти в черно, малък спойлер в задната част на каросерията, нова предна броня и метални прагове на вратите. Оборудването на минивана включва кожена тапицерия Nappa, камера за задно виждане, информационно-развлекателен комплекс с навигация, както и адаптивен круиз контрол с автоматична система за аварийно спиране.

Що се отнася до моторизацията, то Volkswagen Transporter Sportline е оборудван с двулитров турбодизел с мощност 204 к.с., работещ заедно със седемстепенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя. Двигателят позволява на минивана да ускорява от нула до 100 км/ч за 8.9 секунди. Volkswagen Transporter Sportline ще се предлага във Великобритания от £ 42 940.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ева Веселинова пее на бебетата в корема си

„Коремчето се разтяга все повече, за да има място за дечицата. А те откриват своите кунг-фу възможности и с всеки изминал ден стават все по-силни. Играят си и често са будни, за да се разхождат из корема ми. Общуваме си, пея им, чета приказки, разказвам им за света”. Това сподели […]