Обичан участник от „Фермата“ стана баща

NetNews

Димитър Караиванов, който помним от "Фермата", се похвали в социалните мрежи, че половинката му е родила. Половинката му Ваня е родила момиченце, което са кръстили Ахинора, пише woman.bg. Малкото допълнение към семейството идва ден преди рождения ден на таткото.

"Малкото се роди вчера, като тя и майката са добре. Таткото все още се възстановява", написа Димитър в Инстаграм. И не пропусна да благодари на любовта на живота си – съпругата си и майка на дъщеря му – Ваня Гяурова-Караиванова за животопроменящото събитие.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Vanya Gyaurova-Karaivanova? (@vanya_gyaurova_karaivanova)

Един от най-запомнящите се участници в петия сезон на риалити формата се врече във вечна вярност на приятелката си Ваня само 2 месеца след финала на "Фермата 5". Той се записа в историята на риалитито като мъжа, поискал ръката на своята любима в предаването, и именно там се състоя и годежът им по стар български обичай.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Регулацията може да утвърди крипто търговията

Регулаторите по света задават повече въпроси за това колко защита трябва да предлагат на инвеститорите компаниите, които се занимават с крипто активи. По-строгите правила изглеждат неизбежни, ако пазарът на цифрови валути смята да се превърне в нещо повече от странично шоу в света на финансите, съобщава Блумбърг. Необходимостта от надеждни […]