Обрат: Apple може да представи новия си часовник още този месец

NetNews

Преди няколко дни известният анализатор Марк Гурман сподели, че Apple може да забави представянето на новия си часовник Watch Series 7 поради проблеми с производството. Очаква се устройството да премине към същия дизайн с плоски страни като при iPhone 12, като това е създало някои пречки, затрудняващи сглобяването на часовника.

Минг-Чи Куо, който също е един от водещите анализатори в сферата, твърди, че от Apple са разрешили проблемите с плоските страни и все пак устройството ще бъде представено заедно с новите iPhone 13 на 14 септември.

Въпреки представянето на 14 септември, то не е изключено да се очакват проблеми с доставките, като най-вероятно в първите седмици от Apple ще разполагат с ограничени бройки, които впоследствие ще се увеличат.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Джейми Лий Къртис с почетна награда

Американската актриса Джейми Лий Къртис получи почетна награда "Златен лъв" за изключителни постижения на кинофестивала във Венеция, съобщи АФП. Актрисата благодари на режисьора Джон Карпентър и сценаристката Дебра Хил, чиито филми "Хелоуин" я направиха известна, както и на всички, с които е работила. Джейми Лий Къртис си спомни и родителите […]