Обраха дома на малкия брат на Тайсън Фюри – Изчезнали са вещи за над £800 000

NetNews

Малкият брат на световния шампион по бокс Тайсън Фюри – Томи Фюри, е бил обран в дома му в Манчестър, докато с половинката си Моли-Мей Хейг са били по работа в Лондон, научихме от Boec.bg, позовавайки се на британски медии.

Полицията е установила, че обирът е станал на 21 октомври, а от дома са изчезнали вещи на обща стойност около £800 000, което се равнява на почти цялото им имущество.

22-годишният Томи върви по стъпките на батко си в бокса, като от известно време се готви за бой с интернет-сензацията Логън Пол.

Г-ца Хейг пък е популярна влогърка. В едно свое видео тя развежда своите последователи из най-съкровените кътчета именно на обрания в последствие апартамент. Не е изключено крадците да са направили първоначална справка именно с видяното.

Двойката е споделила пред близки, че се страхува да се върне отново в жилището, след като става ясно, че обирджиите са действали с особен професионализъм, което ги прави доста опасни.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Ou3Mh5FrEfw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Експерт: Евтиният азерски газ се реекспортира, ние купуваме скъп

Няма смислено обяснение от „Булгаргаз“ защо не получаваме 1 млрд. кубични метра азерски газ. Това заяви в интервю за БГНЕС председателят на Българската газова асоциация Пламен Павлов. С него разговаряме какви са причините България да не получава „синьо гориво“ от Азербайджан, което в момента е на по-ниски цени, отколкото природния […]