Огнян Дъскарев пред ФАКТИ: Американската левица търпи катастрофален провал, одобрението за Байдън е максимум 39%

NetNews

Хенри Кисинджър, който е реалист във външната политика, каза в началото на юни тази година, че Украйна трябва да преговоря и, ако е необходимо, да отстъпи част от своята територия, за да има мир. Джордж Сорос обаче каза точно обратното. Че трябва да има война докрай и безкрай. Това беше в Давос, което ги раздели. После ми направи впечатление, че на 13 юни във Финландия шефът на НАТО, не кой да е, подкрепи това, което каза самият Кисинджър. Столтенберг каза, че всички войни свършват в крайна сметка с преговори и, може би, ще трябва Украйна да се раздели с част от своята територия.
Това каза в своя анализ за международната обстановка пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ писателят и преводач Огнян Дъскарев.
Той продължи още:

Ако се върнем в Америка, бих искал да обърна внимание на едно нещо, за което никой не говори: Катастрофалния, исторически и незапомнен провал на американската левица и нейните медии. Доказателство за това са днешните социологически изследвания от 10-11 най-големи агенции. Одобрението на Байдън е двуцифрено, средната цифра от извадките на тези агенции е 19,6 процента. Ако се вгледаме в самата разбивка самото одобрение за Байдън варира от 33%-най-ниското до 39 на сто. Всичко останало е неодобрение. Като се извадят от 3 до 5 процента на тези, които в подобни случаи не могат да дадат своята преценка.
9,1 процента е самата инфлация. Това в САЩ е най-високата инфлация за последните 40 години. Това води след себе си много неприятни последствия.
Бензинът мина 5 долара средна цена за галон. Последните две- три седмици спадна до 4,60-4,70 за галон. Което е исторически високо. Това е много високо за страна, в която над 90 процента от хората пътуват с коли.
Каква е причината за инфлацията? Байдън смехотворно твърди, че за това е виновен Путин. Все едно Путин е президент на Съединените щати! Основата причина е, че Федералната банка напечата един трилион и половина долара. И се готвеше да напечата още пет трилиона, за да изпълнява Байдън безумния си крайноляв дневен ред. За щастие има един сенатор, който е от левицата, той е демократ. Джо Манчин се казва, който спря това безумие.
И реално много американци трябва да му благодарят.

Кои са основните два провала на американската левица, какви са възможните сценарии пред Джо Байдън- гледайте във ВИДЕОТО.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Agency "Snob" провежда кастинг за нови модели

Agency „Snob“ (Something New On Balkan) е модна агенция за модели и е с над 11-сет години опит в модната сфера. Ние, посредничим между модели и компании както на вътрешния пазар така и по света. Наш представител за България, ще бъде красивата и талантлива млада- Мария-Микаела Вълчева. Модната агенция активно […]