Огромен екран за най-новия Volkswagen

NetNews

Въпреки, че до официалната премиера на Volkswagen Amarok остава по-малко от месец, германската компания не спира да ни показва все повече от пикапа. След като видяхме различни скици, силуети и дори ясни снимки на фаровете и задницата, сега е ред на интериора на новия Amarok. Кадърът акцентира върху инфотеймънт системата на пикапа, която е базирана на SYNC4 на Ford.

Както вече сме ви разказвали, двата модела споделят една и съща платформа и различен дизайн или поне в някои аспекти в екстериора. Вертикално разположеният екран е идентичен с този в Ranger и е с диагонал от 12 инча. Той заема голяма част от средната част на таблото, а под него откриваме и няколко физически бутона за бърз достъп до определени функции.

Новият Amarok ще се предлага в няколко различни нива на оборудване, като най-високите от тях ще се опитат да съчетаят усещането на луксозен автомобил с това на работен „кон“, какъвто по природа е пикапът. Официалното представяне на модела ще се състои на 7 юли тази година, а първите доставки се очакват към края на тази или началото на следващата година.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Петдесетница – празникът на Христовата църква. Патриарх Неофит излезе със специално обръщение

Българската православна църква почита днес Петдесетница - един от най-големите православни празници. Той се отбелязва на 50-ия ден след Великден - винаги в неделя и се празнува като рожден ден на Христовата църква.
петдесетница