Октай: Номинирането на Доган за депутат е подготвен сценарий с негово съгласие

NetNews

"Това, което направиха ДПС през последната седмица – с номинациите на Доган за депутат, е подготвен сценарий. Няма как да се върти името му, без негово предварително съгласие". Това коментира пред БНР един от основателите на ДПС Осман Октай във връзка с обръщението на почетния председател на политическата група Ахмед Доган към структурите на партията.

"Доган директно казва, че формациите, които атакуват него и ДПС, са противници на мюсюлманите в България. Затова им казва да се обединяват, защото са пример за цялата държава, че са подготвени да управляват, а той не иска да им пречи със сатанизирания му образ", счита политическият анализатор.

"От политически модел за права и свободи ДПС се превърна в модел за кадруване в полза на групировките".

"Чрез Доган и неговия контрол ДПС стана патерица БСП да прикрие всичките си престъпления по времето на комунизма и да се гордее с тях и днес. Да не се изучават и никой да не бъде наказан нито за тези престъпления, нито за възродителния процес".

"Във всяка секция в турските и помашките села в България квотите на другите партии, които им се полагат в секционните комисии, се подават от ДПС. Това сме го доказали дори в съдебно дело в Шумен", заяви още Осмай Октай.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Турция не се отказва от руските ракети, Байдън и Ердоган ще разговарят по телефона

Турция няма да „отстъпи” по въпроса за покупката на руски ракетни системи С-400, която предизвика налагането на санкции от САЩ. Това заяви говорителят на турското президентство Ибрахим Калън, предаде „Хюриет дейли нюз”. Придобиването от страна на Анкара на руски ракетни системи ядоса Съединените щати, които посочиха, че руските ракети са […]