Остава охраната на гл. прокурор и бившия шеф на НС

NetNews

Остава охраната на главния прокурор и на бившия шеф на парламента. Заради липса на кворум Комисията за контрол над службите за сигурност не успя да гласува на второ четене промените в Закона за НСО, съобщи бТВ.

Не дойдоха от "Изправи се БГ! Ние идваме!", ГЕРБ И ДПС.

Промените предвиждаха отпадане на охраната за главния прокурор, президентската администрация, семействата на първите трима, както и за хората, заемали длъжности като председател на Народното събрание и премиер.

„Има хора, които защитават интерестите на бившия министър-председател, на главния прокурор и на президента“, каза Светлин Стоянов председател на Комисията за контрол над службите за сигурност.

А според ген. Атанас Атанасов може да се окаже, че това Народно събрание се събрало само да промени бюджета, за да осигури служебното правителство на президента Румен Радев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Паргов защити проф. Балтов: Брутален реваншизъм

Този брутален реваншизъм срещу проф. д-р Асен Балтов е… гадна работа. За подобно отношение към доказан професионалист, дал 21 години от живота си на болница "Пирогов", няма оправдание. Погазването на достойнството на човек, липсата на уважение и мачкането на безспорни експерти са прийоми, използвани в едни тъмни времена назад в […]