Остава предимно слънчево

NetNews

Тази сутрин видимостта в крайните източни райони временно ще бъде намалена, предаде БНТ.

Максималните температури слабо ще се понижат и ще са между 30° и 35°. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Ще се задържи предимно слънчево, но след обяд и вечерта на места в западната половина от страната ще превали и прегърми.

В планините повече слънце ще има до обяд. По-късно в масивите от Западна и Централна България ще има валежи и гръмотевици.

Ще духа умерен североизточен вятър. Температурите и там слабо ще се понижат и максималните в курортите ще са между 20° и 28°.

На морския бряг след намалена видимост сутринта, след обяд ще преобладава слънцето, в комбинация със слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 25° и 28°, температурата на морската вода е от 24° до 26°.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

538 нови случая на коронавирус, починаха двама заразени

538 са новите случаи на коронавирус у нас при направени 3 903 теста, показват данните в Единния информационен портал. Положителни са близо 14% от взетите проби. Двама души са починали с Covid-19, като излекувани са отчетени 806. В болници се лекуват 368 души, 28 от тях в интензивни отделения. Поставените […]