Отборът на Ямбол по футбол влезе във финалната фаза на турнира за Купата на България

NetNews

Отборът на Ямбол по футбол премина успешно предварителната фаза за Купата на България и продължава участието си в турнира, след като победи с 1:0 като гост бургаския „Свети Никола”.  Срещата се игра на стадиона в Поморие.Единственото попадение реализира Мирослав Христов през второто полувреме. Ямбол продължава силната си серия и няма загуба вече в четири поредни официални срещи от началото на сезона.

Според изтегления днес жребий, в предварителния кръг на финалната фаза „Ямбол 1915” ще срещне отбора на Радомир  „Струмска слава“. Победителите в този етап се излъчват чрез отстраняване в една среща. В случай на победа, ямболският отбор ще играе срещу „Арда 1924“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Александър Симов: Третите избори ще са руска рулетка

Пред нас стои тежката задача да съставим правителство. Партиите на промяната се разпаднаха. БСП трябва да изгради наново разрушените мостове. Това заяви депутатът от БСП Александър Симов в предаването „Лице в лице“ по БТВ. "Без работещ парламент служебното правителство не може да управлява. Така че не вярвам президентът да иска […]