Отиде си ТВ легендата Лари Кинг

NetNews

Американската звезда и тв водещ Лари Кинг е починал на 87-годишна възраст. Токшоу легендата е издъхнал тази сутрин след тежка битка с коронавируса в медицински център в Ел Ей, където се лекуваше, предава Mirror.

Компанията му "Ora Media" потвърди лошата вест. Беше публикувано следното изявление:

"С огромна тъга Ора Медия съобщава за смъртта на нашия съосновател, водещ и приятел Лари Кинг.

В продължение на 63 години работата по платформите на радио, телевизия и дигитални медии, както и хилядите интервюта, награди и глобално признание стоят като свидетелство за уникалния и траен талант на Лари като телевизионер.

Независимо дали интервюира президенти, чуждестранни лидери, знаменитости, хора с многобройни скандали или обикновени хора, Лари задаваше кратки, директни и необъркващи въпроси. Той вярваше, че точните въпроси дават най-добрите отговори и не грешеше за това…

Ора Медия изпраща своите съболезнования на децата на Лари и на цялото семейство Кинг."

От компанията съобщават, че погребението ще бъде организирано от семейството и молят за лично пространство в този момент.

В продължение на десетилетия Лари Кинг бе стълб на телевизията в щатите. Той не спря да работи до момента, в който бе приет в болница в Лос Анджелис заради усложнения от коронавирус.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Орбан отново създаде измислен враг на унгарците

„От седмици се води систематична и интензивна медийна кампания за установяване на поредния измислен враг на унгарците. Това е установена практиката на правителството“. Това коментира пред БНР Доминик Истрате, анализатор от Political Capital по темата за вакси-национал политиката в Унгария – Орбан в предизборна кампания с руска и китайска ваксина […]