Отново дъжд и сняг от понеделник

NetNews

Предстоящите почивни дни ще са топли, пердаде NOVA. Слаби краткотрайни превалявания се очертават в събота преди обяд в северозападна България, но след това облачността ще се разкъса бързо. Неделята ще е мъглива в ранните часове, но с пролетни температури следобед. Слаби превалявания от дъжд – само на изолирани места в късния следобед.

Седмицата от понеделник ще премине под знака на няколко средиземноморски циклона. Първият ще премине над балканите още в понеделник с интензивни валежи на много места в страната. С нахлуването на студен въздух от запад в понеделник вечерта и във вторник дъждът ще преминава в сняг в Западна България и Предбалкана. В западните планински масиви снеговалежите ще са обилни.

Вторник и сряда ще са ветровити. Времето ще остане нестабилно до края на седмицата – с валежи, но без сериозни колебания в температурите. Сутрините ще са хладни, а следобедите – с температури между 5 и 10 градуса.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Байдън подписа спасителния план за 1,9 трилиона долара

Президентът на Съединените щати Джо Байдън подписа законопроекта за новия пакет от мерки на стойност 1,9 трилиона долара. Те са предназначени за подпомагане на американците и стимулиране на пострадалата от коронакризата икономика, предаде "Ройтерс". Съединените американски щати са страната с най-много потвърдени инфекции от началото на пандемията (над 29 милиона), […]