Отново съдебен спор за състоянието на Бритни Спиърс

NetNews

Адвокатите на Бритни Спиърс и на баща ѝ спориха в съд в Лос Анджелис в четвъртък за това как да поделят контрола върху състоянието ѝ с финансовата компания, определена като партньор в попечителството над певицата, пише novini.bg

Съдия Бренда Пени обяви, че бащата на певицата Джейми Спиърс и финансовата компания трябва да работят заедно и да подготвят инвестиционен план, който да е в полза на Бритни Спиърс.

Миналата година певицата ясно заяви, че не желае занапред баща ѝ да движи делата ѝ, но през декември съдия удължи попечителството му до септември 2021 г. Джейми Спиърс бе назначен от съд за попечител на певицата през 2008 г., след като тя постъпи в болница за психиатрично лечение.

Бащата на Бритни Спиърс остава неин попечител до 2021 г.

Спиърс не присъства на съдебното заседание в четвъртък. Миналата седмица бе излъчен тв документален филм, който привлече пак внимание върху съдебния спор и широко отразяваният психически срив на бившата тийн-сензация. В социалните мрежи фенове и звезди от шоубизнеса изразиха подкрепата си към вече 39-годишната Спиърс с хаштаг #СъжалявамеБритни и #Свобода заБритни.

В понеделник сп."Glamour" публикува извинение, в което се посочва, че "всички ние носим вина за случилото се с Бритни Спиърс – може да не сме причинили срива ѝ, но го финансирахме".

Спиърс успя да съживи музикалната си кариера, но през 2019 г. отново влезе за кратко в лечебно заведение заради психически проблеми.

Пред съдебната зала в Лос Анджелис в четвъртък малка, но гласовита група поддръжници на певицата настояваше за прекратяване на попечителството. Последователи на кампанията #Свобода заБритни са уверени, че тя е държана като затворник и изпраща криптирани сигнали в социалните медии с молба да бъде освободена.

"Искам да бъде независима. Искам да може да живее живота си, както пожелае. Затова сме тук. Затова аз съм тук", каза пред Ройтерс 28-годишният Дъстин Странд.

Бет Мидлър туитна хаштага #Свобода заБритни след излъчването на документалния филм. Майли Сайръс се провикна "Обичаме Бритни" в неделя при участието си в концерта за Супербоул.

На пресконференция в Холивуд в четвъртък Питбул каза, че се надява Бритни Спиърс да получи възможност да контролира съдбата си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зрителите на Евровизия 2021 от цял свят ще могат да избират българската песен за конкурса

Тази неделя Виктория Георгиева ще разкрие имената на песните от първия си албум, част от които ще бъде и парчето, с което ще представя България на Евровизия 2021 в Ротердам. Първата премиера ще бъде на песента “Imaginary Friend” на 14-и февруари от 20:00 часа, а в следващите четири дни ще […]