От фигуристка до филми за възрастни

NetNews

Една от най-известните порнозвезди в Америка – Джада Кай си спомни с носталгия кариерата си на фигуристка. 29-годишната брюнетка от филипински произход стигна и до националния отбор на САЩ преди време под истинското си име Мелиса Буланхагуи.

All my links are available on https://t.co/0NoGbXXymn

Photo by Madstudio_lv pic.twitter.com/QmtjtjDO9b

— Jada Kai (@LilJadaKai) June 4, 2021

“Детството ми мина на кънки, защото родителите ми ме тласкаха към кариера в спорта. Постигах лесно успехи, защото бях добра, но след гимназията започнах да се притеснявам, че може да остана девственица. После открих мръсницата в себе си“, споделя високата едва 152 см Джада.

Thank a vet and service members for my FREE onlyfans today! pic.twitter.com/usfI6es2lK

— Jada Kai (@LilJadaKai) May 30, 2022

В крайна сметка тя се отказва от фигурното пързаляне след скандал преди Олимпиадата в Сочи през 2014 г. Въпреки че печели националния шампионат на Америка и по право би трябвало да отиде на Игрите, в Сочи е изпратена шампионката при девойките.

New pics on onlyfans ? pic.twitter.com/7MSI0P8f8S

— Jada Kai (@LilJadaKai) June 17, 2022

Let’s pretend we’re at Paradise together. pic.twitter.com/rKDSWDQzko

— Jada Kai (@LilJadaKai) April 14, 2022

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Обявиха премиерната дата на втората част на "Дюн"

Филмът „Дюн: Част втора“ ще излезе на екран малко по-късно от очакваното – през ноември, вместо през октомври 2023 г., съобщи ЮПИ, позовавайки се на „Уорнър брадърс“. От студиото оповестиха, че изместват датата, на която ще излезе продължението на версията на „Дюн“ по романа на Франк Хърбърт, заснета от канадския […]