От 25 до 60 лева е билетът за „Ку-ку Бенд”, в Ямбол концертът е на 7 юли

NetNews

Между 25 и 60 лева в зависимост от мястото е цената на билета за концерта на „Ку-ку Бенд”. Ямбол е сред първата селекция на градовете, през които ще мине турнето на състава. Това ще стане на 7 юли в зала „Диана”, а началото е от 20.00 часа.

„Един концерт с песните, които написаха историята на групата, с музиката, от която започна всичко и която няма край – те идват при вас, за вас – във вашия град”.  Това се казва в презентацията на турнето. То е първото в България след 13 годишна пауза. Слави Трифонов няма да участва, но ще има трима вокалисти. Първите срещи, които направихме с публиката на живо след двегодишния локдаун бяха наистина изключителни и това ни окрили да направим турнето, споделят музикантите.

Цената на билетите започва от 25 лв. за правостоящи, за публиката пред сцената, където също няма места за сядане цената е 40 лв. По 50 лв. са задните места в залата, а тези с по-добро положение – 60 лв.

Тази вечер в Панагюрище е първият от серията концерти. Велико Търново, Ямбол, Бургас, Сандански и Варна. Ще бъдат добавяни и нови градове в хода на турнето, съобщават организаторите.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борислав Цеков: ГЕРБ може да спаси кабинета

„Свидетели сме на задълбочаваща се политическа нестабилност“. Констатацията направи пред БНР Борислав Цеков от Института за модерна политика, д-р по конституционно право. Цеков прогнозира: „След извъртането на Бойко Борисов, което видяхме по темата за Северна Македония, очевидно вървят задкулисни политически договорки и е напълно възможно да станем свидетели на оцеляване […]