Официално: Левски вече има генерален спонсор

NetNews

Левски вече има генерален спонсор. Това е строителната компания Strabag, става ясно от съобщение публикувано в официалния сайт на „сините”. Договорът между двете страни е вече факт и още в следващия мач на тима срещу ЦСКА, логото на компанията ще се появи на фланелките на играчите.

Ето и официалното съобщение:

Левскари,

Днес в 12:55 часа в офиса на клуба бе получен официално подписан договора за генерален спонсор с австрийската строителна компания STRABAG. Контрактът вече е в сила и логото на компанията ще бъде на гърдите на футболистите за мача с „ЦСКА-София“ в петък на Националния стадион „Васил Левски“.

Ръководството на „ПФК Левски“ благодари на колегите от STRABAG за добрите и професионални взаимоотношения в хода на преговорите и заявява, че ще положи всички усилия, за да удовлетвори очакванията на партньора си по отношение на рекламното сътрудничество между най-обичания футболен клуб в България и строителната компания със световно реноме.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Защитник на Челси стана жертва на нагла кражба, докато сервирал храна на гладни деца

Защитникът на Челси Рийс Джеймс разкри, че подаръци, предназначени за благотворителност, са били откраднати от автомобила му, докато той сервирал храна на гладни деца. В сряда английският национал, който се опитва да събере 100 000 паунда за над половин милион порции храна, участвал в събитие по проекта “Феликс”, след края […]