Още един тенисист скочи срещу организацията на Australian Open

NetNews

Сръбската тенис звезда Виктор Троицки стана поредният, който разкритикува условията за играчите преди началото на Australian Open в Мелбърн (8 февруари) и наложената им двуседмична карантина.

"Над 70 души сме под пълна карантина. Това е катастрофа! Ако знаех предварително в какво се забърквам, никога нямаше да замина. Няма индикации карантината да бъде съкратена", заяви Троицки.

"Никой не ни предупреди, че ако се зарази само един пътник в самолета, то всички ще бъдем поставени в тотална изолация. Казаха ни, че лекарите ще преценят дали сме имали близък контакт с дадено заразено лице и по това ще вземат решение как да процедират с нас. Не бяхме уведомени, че след един положителен тест целият самолет ще бъде поставен под карантина.

Цялата подготовка беше пропиляна. След две седмици мързелуване в леглото ще трябва да възвръщам формата си през следващия месец и половина. Това не е добре за кариерата ми, само че отново бях изправен пред непреодолима преграда. Тук е просто кошмар. За 14 дни ми е забранено да напускам стаята си и да тренирам. За мен този турнир от Големия шлем вече е загубен. Невъзможно е да се подготвя за петсетов мач, докато седя в стаята си", завърши сърбинът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

На 22 януари 1959 г. е създаден Ямболски окръг

На 22 януари 1959 г. с указ на Президиума на Народното събрание е създаден Ямболски окръг. Указът е следствие от извършената нова административно-териториална реформа. Въвежда се двустепенната система на административнотериториалното деление на страната, която функционира и до днес. Отпадат околиите и рязко се съкращава броя на общините от 2 178 […]