Още едно градче предлага къщи по 1 EUR

NetNews

Кантиано е новото италианско градче, което се включва в програмата за продажба на къщи за 1 EUR. Средновековното градче е с близо 2000 жители, които са решили да се включат в инициативата по развитието му.

Изискванията към инвеститорите са ясно разписани от общината. Кандидатите трябва в писмена форма да заявят, че желаят да придобият имот в Кантиано и че ще го стопанисват минимум 3 години. Купувачът също така се задължава да покрие всички разходи по прехвърляне на имота – нотариални такси, данъци и други.

Към договора за покупко-продажба новите собственици трябва да подпишат и допълнителна полица в полза на общината в размер на 4000 EUR. Това трябва да стане до 2 месеца след прехвърлянето на имота.

Новият собственик трябва да подготви и внесе в Техническия отдел на общината проект за реконструкция на обекта. Това трябва да стане не по-късно от 6 месеца след придобиване на имота.

Работата по възстановяването на имота трябва да започне пе по-късно от 12 месеца след придобиване на имота и да завърши най-късно до 4 години след придобиването на недвижимостта.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гери Малкоданска се завърна в "На кафе" с нова роля (СНИМКИ)

Новият сезон на "На кафе" стартира, а на зрителите им прави впечатление повече обновения интериор, отколкото панелистите в студиото. Оказа се, че този път екипът на предаването е заложил на професионалисти в областта, за да преобразят студиото си в нещо наистина удивително, пише burgas24.bg. Въпреки че бременната Гергана Малкоданска вече […]